Aarhus Universitets segl

MUDS i 2022

19. MUDS afholdes 13. - 14. oktober 2022    

MUDS - Møde om Udforskningen af Dansk Sprog afholdes torsdag 13. oktober – fredag 14. oktober 2022, på Aarhus Universitet, Institut for Kommunikation og Kultur med Nordisk som vært.

Da formålet med MUDS-møderne er gensidig inspiration og orientering, modtager vi foredrag inden for alle discipliner af dansk sprogforskning.
Beskrivelser af igangværende pro­jekter er meget velkomne, ligesom det vil være muligt at afholde workshops og opstille posters.
Der afsættes 20 minutter pr. deltager, fx til et foredrag, plus 10 minutter til diskussion. I for­længelse af konferencen udsendes en konferencerapport med fagfællebedømte bidrag.

Konference deltagelse

  • Tilmelding: 900,- DKK*
  • Tilmelding studerende: 450,- DKK*

* Beløbet går til forplejning, trykning og forsendelse af konferencerapporten. (Eksl. transport/overnatning).

Fristen for tilmelding er fredag d. 30. september 2022, klokken 10:00

Indsend Abstract - Resumé

Hvis du vil holde et foredrag på 19. MUDS, kan du oploade et resumé - abstract 

  • Fristen for indsendelse er 12. september 2022.

Ca. en uge senere får du at vide om dit abstract-resumé er antaget. Herefter vil dit abstract-resumé også blive lagt ud på vores hjemmeside.

MUDS giver dig besked om dit abstract-resumé er antaget, hvorefter du modtager et link til tilmelding til konferncen (frist for tilmelding 30. september 2022)

Ved for mange tilmeldinger kan det blive nødvendigt at fravælge personer, der har holdt foredrag på de to seneste MUDS-møder (kriteriet blev vedtaget på MUDS 7).