Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Praktiske oplysninger

Om møderne

Da formålet med MUDS-møderne er gensidig inspiration og orientering, modtager vi foredrag inden for alle discipliner af dansk sprogforskning. Også beskrivelser af igangværende projekter er meget velkomne. Der afsættes 20 minutter pr. deltager, fx til et foredrag, plus 10 minutter til diskussion.

Som udgangspunkt bliver der oprettet to parallelforløb. Mellem konferenceindlæggene er der mulighed for at skifte sektion.

På grund af Covid 19-restriktioner bliver MUDS 2018 afholdt online via Zoom. Hvordan programmet helt nøjagtigt kommer til at se ud, og hvilke online-initiativer vi kommer til at bruge, vil blive meldt ud til deltagerne kort efter tilmeldingsfristen méd bidrag d. 15. september. Helt frem til 1. oktober kan man melde sig til konferencen uden bidrag. 

Ved for mange tilmeldinger kan det blive nødvendigt at fravælge personer, der har holdt foredrag på de to seneste MUDS-møder (kriteriet blev vedtaget på MUDS 7).  

Gebyret for konferencen er 180,- DKK hvis man vil modtage konferencerapporten, og 0,- DKK hvis man ikke ønsker at modtage konferencerapporten. Konferencerapporten indeholder en skriftlig version af konferenceoplægget. Det bliver fagfællebedømt og udgivet et lille år efter konferencen.    

Alle henvendelser om mødet bedes stilet til muds@cc.au.dk.