Aarhus Universitets logo
English
Torskeaffald kan omdannes til fiskeprotein af høj kvalitet, som kan tilsættes vores fødevarer og derved bidrage til både vores sundhed og den…
Den danske forskning i mere bæredygtige dyrkningssystemer og i nye, lokale produkter fra grønne bioraffinaderier er blevet omtalt i Frankfurter…
Omkring 150 forskere, politikere og stakeholdere var den 17. november samlet til et webinar, hvor forskere fra Danmark, Irland og Holland orienterede…
Frejs Fødevarefrekvens har været på besøg på AU Foulum for at høre om det nye ”græs-eventyr”. Hør nærmere om fremtidens bæredygtige proteiner, som…
Kigger man på dansk litteraturhistorie kan man få det indtryk, at kun mænd skrev bøger. Under middelalderismens lup dukker andre forfattere dog også…
Middelalderismeforskningen beskæftiger sig ofte med kvinder som litterære figurer, men knap så ofte med kvindelige forfattere. Hvad ville det betyde,…
Forskningsgruppen har i efteråret 2020 en praktikant fra Litteraturhistorie med på projektet.
Bioraffinering af græs og kløvergræs giver mulighed for en bæredygtig produktion af planteprotein, som kan erstatte importerede sojaprodukter. På et…
Grøn bioraffinering kan medvirke til et grønnere landbrug, europæisk selvforsyning med planteprotein og bæredygtig vækst i landdistrikterne. På et…
Har du lyst til at blive klogere på tang, så er muligheden der tirsdag den 27. oktober, når seniorforsker Annette Bruhn deler ud af sin store viden på…
Side 19 af 100