Aarhus Universitets logo
English
I samarbejde med Europarådet har ECML udviklet ProSign. Dette har til formål at øge kvaliteten af uddannelsen af tegnsprogsundervisere samt skabe…
Igen i år opfordres danske studerende til at gå sammen på tværs af studieretninger for at deltage i BISC-E - Biobased Innovation Student Challenge…
COVID-19-pandemien har haft og har stadig stor indvirken på mange dele af vores liv – ikke mindst sprogundervisningen. Derfor har ECML i Graz lanceret…
Ny video viser, hvordan dansk græs kan erstatte soja i dyrefoder
I serien ”Follow the Food”, aflægger BBC besøg hos Institut for Husdyrvidenskab ved Aarhus Universitet i Foulum. Her præsenteres den nyeste forskning…
Torskeaffald kan omdannes til fiskeprotein af høj kvalitet, som kan tilsættes vores fødevarer og derved bidrage til både vores sundhed og den…
Den danske forskning i mere bæredygtige dyrkningssystemer og i nye, lokale produkter fra grønne bioraffinaderier er blevet omtalt i Frankfurter…
Omkring 150 forskere, politikere og stakeholdere var den 17. november samlet til et webinar, hvor forskere fra Danmark, Irland og Holland orienterede…
Frejs Fødevarefrekvens har været på besøg på AU Foulum for at høre om det nye ”græs-eventyr”. Hør nærmere om fremtidens bæredygtige proteiner, som…
Kigger man på dansk litteraturhistorie kan man få det indtryk, at kun mænd skrev bøger. Under middelalderismens lup dukker andre forfattere dog også…
Side 18 af 100