AIR i 21 Søndag

21 Søndag lavede den 16. februar 2020 et længere indslag om rehabilitering ved brug af kunstig intelligens, hvor blandt andet Christian Fischer Pedersen og Camilla Fibiger Smed medvirker.

21 Søndag
Kilde: 21 Søndag
Kilde: 21 Søndag

21 Søndag lavede den 16. februar 2020 et længere indslag om rehabilitering ved brug af kunstig intelligens, hvor blandt andet projektleder og visitationschef ved Aalborg Kommune, Camilla Fibiger Smed, og lektor ved Aarhus Universitet, Christian Fischer Pedersen, medvirker.

Vi er med, når to borgere modtager træning, og når de fortæller, hvilke gavnlige effekter det har haft for dem. Det illustreres, hvordan indsamlet data om træning og mønstre i udlevering af hjælpemidler kan assister en sagsbehandler eller en fysioterapeut, når kommunen skal tilrettelægge et individuelt træningsprogram til den enkelte borger.

Håbet er, at den nye viden kan være med til at identificere de borgere, som vil have gavn af fysisk træning, tidligt i forløbet, så der kan blive sat rettidigt ind. AIR har et formål at realisere dette håb.

Tryk her for at se indslaget (kræver login til Det Kgl. Bibliotek).