Historier


Regional Sales Manager Katrine Planque Tafteberg fra Tropica


En video, hvor Regional Sales Manager Katrine Planque Tafteberg fra Tropica forklarer vigtigheden af sprogkompetencer på sin arbejdsplads og i sit arbejde.

Partner og medejer Marion Randelshofer fra World Translation


En video, hvor partner og medejer Marion Randelshofer fra World Translation forklarer vigtigheden af sprogkompetencer på sin arbejdsplads og i sit arbejde.

Salgschef Jesper Juul-Jensen fra Dansk Erhverv


En video, hvor salgschef Jesper Juul-Jensen fra Dansk Erhverv forklarer vigtigheden af sprogkompetencer på sin arbejdsplads og i sit arbejde.

Erhvervsjuridisk fagchef Sven Petersen fra Dansk Erhverv


En video, hvor den erhvervsjuridiske fagchef Sven Petersen fra Dansk Erhverv forklarer vigtigheden af sprogkompetencer på sin arbejdsplads og i sit arbejde.

Adm. direktør Peter Revsbech fra Ordbogen A/S


En video, hvor den administrerende direktør Peter Revsbech fra Ordbogen A/S forklarer vigtigheden af sprogkompetencer på sin arbejdsplads og i sit arbejde.

Sales & Product Manager Bibbi Kristensen fra Jesper Hannibal Rejser


En video, hvor Sales & Product Manager Bibbi Kristensen fra Hannibal Rejser forklarer vigtigheden af sprogkompetencer på sin arbejdsplads og i sit arbejde.

Rejsekonsulent Bonnie Sørensen fra Jesper Hannibal Rejser


En video, hvor rejsekonsulent Bonnie Sørensen fra Hannibal Rejser forklarer vigtigheden af sprogkompetencer på sin arbejdsplads og i sit arbejde.

Language Training & Global Mobility Specialist Malene Ravn Schmidt fra Lidl Danmark


En video, hvor Language Training & Global Mobility Specialist Malene Ravn Schmidt fra Lidl Danmark forklarer vigtigheden af sprogkompetencer på sin arbejdsplads og i sit arbejde. 

Salgs- og supportingeniør Jesper Kaae fra PROCES-DATA A/S

 

En beretning fra Salgs- og supportingeniør Jesper Kaae fra PROCES-DATA A/S, hvor han forklarer vigtigheden af sprogkompetencer på sin arbejdsplads og i sit arbejde. Beretningen handler om, hvordan Jesper Kaae bruger tysk, spansk og portugisisk i sin hverdag, og hvordan alle tre sprog er af stor betydning for Jesper Kaae, da han kommunikerer med mange forskellige samarbejdspartnere og kunder.

International Assistance and Technical Operations Manager Lea H. Skovgaard fra SOS International DK

 

I dette dokument bringes uddrag fra et interview med International Assistance and Technical Operations Manager Lea H. Skovgaard fra SOS International DK. Interviewet havde fokus på hvordan sprog bruges i hverdagen på hendes arbejdsplads og hvilke sprogkompetencer og interkulturelle kompetencer, der er vigtige for virksomheden.