Nyheder og aktiviteter

P1 Morgen om konfliktråd

• KIP-spørgeskemarapporten dannede bagtæppe for 4 indslag på P1s morgenprogram, der blev sendt lørdag d. 18. september og onsdag d. 22. september.

Ny publikation

• Ny publiceret en videnskabelig artikel i The international Journal of Restorative Justice.
  • Artiklen handler om, hvorvidt genoprettende ret virkelig er radikalt anderledes end straf, og om potentialet for at øge brugen af genoprettende møder, hvis de indtænkes mere aktivt i straffesytemet.

DANSK POLITI

• Fagmagasinet DANSK POLITI har udgivet en artikel om midtvejsrapportens resultater

KIP-workshop

• KIP-workshop blev afholdt d. 4.-5. september