Italiensk


Hvad?

Pizza, pasta og cappuccino - du bruger sandsynligvis allerede italiensk hver dag. Gennem emigration har italiensk sprog og kultur spredt sig over hele verden. Italiensk er et smukt sprog og slet ikke så svært at lære! Italiensk tales af omkring 60 millioner italienere og omkring 10 millioner italienske indvandrere over hele verden, især i Europa, USA, Australien og Argentina. Derudover er "Italiano" det femte mest studerede fremmedsprog i verden!   

Hvorfor?

Italiensk er perfekt til dig, der er interesseret i kunst og arkitektur, mad og drikke eller mode og design. Italien er også et yndet rejsemål for danske turister, og flere og flere italienere rejser til Danmark.  

Hvordan?

Italiensk tilbydes på en række gymnasier. Mange skoler tilbyder også italiensk som linjefag, og der er gode ordninger for dig, der ønsker at tage et år i Italien. Uanset hvor i landet du bor, kan du også lære italiensk på aftenskole eller lignende. Du kan studere italiensk ved universitet i København. 

Læs mere på uddannelser med sprogs hjemmeside (https://uddannelsermedsprog.dk/uddannelser/bachelor-italiensk-sprog-og-kultur-ku/). 

Video