Aarhus Universitets segl

Marts-opdatering: 20. Møde om Udforskningen af Dansk Sprog finder sted 10.-11. oktober 2024 i Aarhus!

Kære kolleger! 

Tiden for den 20. MUDS-konference nærmer sig med hastige skridt, og I kan allerede nu sætte kryds i kalenderen den 10.-11.-oktober 2024. Møderne afholdes (som sædvanligt) på Aarhus Universitet.

Som altid er mødets formål gensidig inspiration og orientering, og vi modtager derfor gerne foredrag inden for alle discipliner af dansk sprogforskning. Der vil blive afsat 20 minutter til hvert oplæg, fulgt op af 10 minutters diskussion (inkl. evt. skift). Der vil desuden være en poster session hvor man kan præsentere sine forskningsideer såvel som forskningsresultater og igangværende projekter. Der vil være mulighed for at deltage i en online workshop om design af posters forud for konferencen. 

“Dato for tilmelding med og uden oplæg eller poster er 28. august. Der vil blive oprettet mulighed for upload på MUDS’s hjemmeside.

Betalingsfristen er 19. september (NB. ændret dato!), og konferencegebyret er forhøjet med 5 % pga. administrative omkostninger. Beløbet dækker adm. gebyr, forplejning, studentermedhjælp under konferencen, men er eksklusive transport/overnatning. Webshoppen kan tilgås via dette link: https://events.au.dk/muds2024/conference

Vi glæder os til fagligt og socialt samvær på MUDS 20, 10.-11. oktober!

Mange hilsner fra arrangørerne
Inger, Tina, Karen og Winnie