Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Forskerne

Følgende forskere var tilknyttet QUEST i perioden 2012-2015:

 

  • Arne Mogensen underviser i matematik på læreruddannelsen, VIA UC. Han har tidligere arbejdet som lærer i folkeskolen. I forbindelse med sin phd-afhandling har han udviklet begrebet en matematisk pointe og undersøgt, i hvilket omfang danske matematiklærere i folkeskolen fremhæver sådanne pointer i deres undervisning. Han har i 2015 udgivet bogen Lektionsstudier i skole. Kollegial sparring gennem fælles studier (Forlaget Dafolo)

 

  • Birgitte Lund Nielsen har undervist i geografi og naturfag på Læreruddannelsen, VIA UC. Hun er nu docent med speciale i professionsdidaktik og  professionel læring i VIA, og arbejder med naturfagsdidaktisk forskning og udvikling på CSE, AU. I forbindelse med sin phd-afhandling arbejdede hun med brugen af klasserumsvideo i læreruddannelsen og i udviklingsaktiviteter med naturfagslærere.

 

  • Martin Krabbe Sillasen underviser i fysik/kemi og naturfag på læreruddannelsen, VIA UC. Han er docent med speciale i naturfagsdidaktik. I forbindelse med sin phd-afhandling har han arbejdet med fagteam-udvikling, forandringsprocesser i uddannelsessystemet og læreres professionelle udvikling.